Headlines News :

Ξεκινά η Solarte.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 7:46 π.μ.

Ανακοινώνουμε πως οι πρόβες της μικτής χορωδίας SOLARTE του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας ξεκινούν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8:30μμ.

Καλούνται όλα τα μέλη της χορωδίας να προσέλθουν.
Όποιος - α ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της χορωδίας θα γίνεται δεκτός έπειτα από ακρόαση.

Βιογραφικό Μικτής Χορωδίας Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας.

Η Μικτή Χορωδία του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας είναι ένα ευέλικτο σχήμα που δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2004 από τον κ. Γ.Γράμψα στα πλαίσια δραστηριοτήτων του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας. Στελεχώνεται από 40 περίπου μέλη, κυρίως από μαθητές και καθηγητές του Ωδείου. Διευθυντές του συνόλου είναι ο Γιάννης Γράμψας και ο Νίκος Στ. Ευθυμιάδης.
Το ρεπερτόριο της χορωδίας είναι ευρύ και καλύπτει έργα από την εποχή του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης έως και την σημερινή εποχή.
Εμφανίστηκε σε συναυλίες οργανωμένες μεταξύ άλλων απο Υπουργεία, Πανεπιστήμια, Δήμους και Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς. Η χορωδία έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ και χορωδιακές συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης πραγματοποίησε πλήθος συναυλιών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Ναύπακτος, Καρδίτσα, Λαμία, Δελφοί, Πειραιάς, Άργος Ορεστικό κ.α.) και σε χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Αρχαίο Θέατρο Δελφών κ.α. Η δράση της χορωδίας δεν περιορίζεται μόνο στο εσωτερικό, καθώς εμφανίζει μεγάλη συναυλιακή δραστηριότητα και εκτός Ελλάδος. Ενδείκτικά αναφέρουμε την συμμετοχή της χορωδίας σε χορωδιακό εργαστήρι και την σύμπραξη της με την ορχήστρα εγχόρδων του Ιερού Ναού του Αγ. Στεφάνου στην Βιέννη σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο ναό υπο την διεύθυνση του Gerald Wyrth. Επίσης πραγματοποιήσε συναυλίες και σε άλλες ευρωπαικές χώρες (Ιταλία, Ουγγαρία, κ.α.). Εμφανίστηκε στην Ελληνική και Ιταλική Τηλεόραση και ραδιόφωνο, καθώς συμμετείχε στην ηχογράφηση δίσκων (CD).
Έχει συνεργαστεί με ορχήστρες (Ορχήστρα Εγχόρδων Αγ. Στεφάνου Βιένης, Συμφωνική Ορχήστρα Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ορχήστρα της ΕΡΤ3, Ορχήστρα Νέων Δήμου Λαρισαίων κ.α.), με σημαντικούς μαέστρους (G. Wyrth, Γ. Χατζινίκος, Κ. Κωνσταντάρας, Δ. Δημόπουλος κ.α.), συνεργάστηκε με καλλιτέχνες (Γ. Νταλάρας, Κ. Χατζης κ.α.).
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.