Headlines News :

Βραδιά-αφιέρωμα στον Νίκο Γούναρη.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 7:52 π.μ.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2012 στα Φάρσαλα και στις 2 Οκτωβρίου 2012 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Για πρώτη φορά μετά από το 1995 θα γίνει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Νίκο Γούναρη στην πόλη της Λάρισας στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης, την Τρίτη στις 2 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 8.30μμ.

Μία βραδιά αφιερωμένη στον ωραιότερο τροβαδούρο που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, τον Νίκο Γούναρη. Μία ολοκληρωμένη μορφή καλλιτέχνη που στο κύτταρό του έφερνε μνήμες αιώνων που τους μεταλαμπάδευε σε τέχνη.


Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Tσιτσάνη: «Όσο υπάρχει Γούναρης δεν μπορεί το λαϊκό να σηκώσει κεφάλι».

Ο Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και ο Θάνος Πολύδωρας στο τραγούδι, ετοίμασαν μία απέριττη βραδιά με υπέροχα τραγούδια που συντάραξαν την εποχή που γράφτηκαν και έμειναν για πάντα στον Ελληνικό αιθέρα για να τα κληρονομεί κάθε ευαίσθητη ψυχή που τα χρειάζεται. Γλυκά μου μάτια, Τρία χρόνια περάσανε, Ένα βράδυ που ‘βρεχε, Τώρα που σε γνώρισα, Ήρθες και άλλαξες το παν, Μη σε τρομάζουν τα γκρίζα μαλλιά..., ατελείωτη η λίστα των τραγουδιών που θα παρελάσουν, ατέλειωτο και το άρωμα Ελλάδας που αναδύεται μέσα απ' το βελούδινο τραγούδι του Νίκου Γούναρη. Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, (Παπαναστασίου 57). Φοιτητικο - Κανονικό: 7€. Τιμή γενικής εισόδου: 8€.

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ:
Το αφιέρωμα θα επαναληφθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Φαρσάλων. Η εκδήλωση οργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, από τον ΟΠΑΚΠΑ Φαρσάλων.


info:
Βραδιά-αφιέρωμα στον Νίκο Γούναρη.
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, 7.30μμ, Φάρσαλα.
 
Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012, 8.30μμ, Λάρισα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.