Headlines News :

«Κύκλος» στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 7:56 π.μ.

Ένας «Κύκλος» στο Γαλλικό Ινστιτούτο Δύσκολοι οι καιροί –λένε. Εποχή οικονομικής κρίσης –λένε. Χάνονται οι ανθρώπινες σχέσεις –λένε. Ξεχνάμε τη ρίζα μας –λένε. Ζούμε μέσα στο άγχος –λένε. Είναι «οι πολλοί» που το λένε. 

«Οι πολλοί» όμως δεν είναι «όλοι». Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι. Αυτοί που πιστεύουν ότι η ζωή είναι όμορφη, αν την κάνεις όμορφη. Είναι αστεία, αν την κάνεις αστεία. Είναι ανέμελη, αν την κάνεις ανέμελη. 

Γι’ αυτούς τους λίγους – ελπίζοντας να γίνουν «οι πολλοί», η παραμυθού Λένα Χαϊδούτη φτιάχνει στο Γαλλικό Ινστιτούτο ένα Κύκλο, για να μοιράζονται όλα αυτά που έχουν να μοιραστούν. Ένα «Κύκλο Ανάγνωσης και Αφήγησης». Από την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 και κάθε Τετάρτη στις 8 το βράδυ, η Λένα Χαϊδούτη θα γεμίζει την τσαγιέρα της με παραμύθια του λαού μας, ιστορίες από τόπους μακρινούς, άγνωστα και γνωστά λογοτεχνικά διηγήματα. Το ζεστό τσάι θα μοιράζεται στις κούπες και το άρωμά του θα γεννάει ιστορίες μαγικές… για να ηρεμούμε, για να ξεχνάμε τα προβλήματά μας και να θυμόμαστε τις χαρές, για να ελπίζουμε… Για να συνεχίζουμε να ζούμε! 

Απαραίτητα για να συμμετάσχετε: τα άνετα και ζεστά ρούχα και φυσικά, η ζεστή καρδιά! 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2410 287508.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.