Headlines News :

Έκθεση φωτογραφίας.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 7:54 π.μ.

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας.

Η ΛΔ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων φιλοξενεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας, από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας Ηέλιος,  ''ΚΟΥΒΑ''.
 
Η φωτογραφική ομάδα «Ἠέλιος» ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την προώθηση τής καλλιτεχνικής φωτογραφίας (ασπρόμαυρης ή έγχρωμης) όπως αυτή ορίστηκε από το έργο και την προσφορά των μεγάλων δασκάλων της, από την εμφάνισή της έως σήμερα. Τα μέλη της, με εργαλείο τον φωτογραφικό φακό, προσπαθούν να μετασχηματίσουν την καθημερινότητα σε μία πρόταση φωτογραφικής ψευδαίσθησης, επιχειρώντας ό,τι επιχειρεί πάντοτε η Τέχνη: να τονίσει το ελάχιστο ανάγοντάς το σε μέγιστο και να υπογραμμίσει το καθημερινό τρέποντάς το σε αιώνιο. Όχημα σε αυτήν τους την προσπάθεια ο μυστήριος δισδιάστατος φωτογραφικός κόσμος, γέννημα-θρέμμα τού τρισδιάστατου πραγματικού.

ΤΑ ΜΕΛΗ:
Ο Αγαθοκλής Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και εργάζεται ως Καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αν και λάτρης τής αναλογικής φωτογραφίας, τα τελευταία χρόνια σκέπτεται σοβαρά να μετοικήσει στην ψηφιακή.
Ο Μαστραποστόλης Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 με Νομικές σπουδές απ’ το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Πιστός υπηρέτης τής ψηφιακής φωτογραφίας εδώ και καιρό.
Η έκθεση θα είναι ακοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 09:00 έως τις 16:00, πλην Δευτέρας, ενώ τις Τρίτες θα παραμένει ανοικτή και από τις 18:00 έως τις 20:00.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.
ΠΗΓΗ: karditsalive.net
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.