Headlines News :

"Ραδιοπειρατές" στην ΕΡΑ...

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 7:53 π.μ.


Είκοσι οκτώ παραγωγοί του Music Society Web Radio (musicsociety.gr) κοιτάζουν τους μουσικούς τους χάρτες, βάζουν σκέπαστρο στο ένα μάτι, παίρνουν τον πολύχρωμο παπαγάλο του Music Society στον ώμο και ένα σάκο γεμάτο δίσκους και cd και καταλαμβάνουν τα μικρόφωνα του Δεύτερου Προγράμματος 103,7 της ΕΡΑ!

Από τις 7 Ιουλίου του 2012 και κάθε Σάββατο 1 με 2 το μεσημέρι, οι Ράδιο - Πειρατές του Music Society Web Radio σαλπάρουν στα FM και εκπέμπουν τη μουσική που αγαπούν με μεράκι και φαντασία, αρθρώνουν τον δικό τους διαφορετικό και ρηξικέλευθο λόγο και ονειρεύονται καινούργια ταξίδια.

Από το ελληνικό τραγούδι στο rock, από τη jazz στην electronica, από την world music στη soul, κάθε μουσικό ιδίωμα θα βρει τη θέση του στα πλατώ του Δευτέρου Προγράμματος.

...Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος στη Μάρω Δήμα όπου η εκπομπή της "τεχνηέντως " μόνο για το Σάββατο αυτό αλλάζει σε "τεχνηέντως πειρατεία" ! 

Αυτό το Σάββατο 07 Ιούλη στη 1 το μεσημέρι. Συντονιστείτε!

(...και λίγα λόγια για το πώς ξεκίνησαν και τι σημαίνουν όλα αυτά...)

Είμαστε στον αέρα του Δεύτερου Προγράμματος 103,7… όπως παλιά!!! ΟΙ (ΡΑΔΙΟ)-ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΑΝΑ!

Ήταν Δευτέρα 2 και Τρίτη 3 Ιουνίου του 2008 όταν οι (Ράδιο)-Πειρατές κατέλαβαν τα μικρόφωνα του Δεύτερου Προγράμματος για δέκα τέσσερις ώρες. Εξέπεμψαν τη μουσική που αγαπούν και άρθρωσαν τον δικό τους διαφορετικό και ρηξικέλευθο λόγο.
Τέσσερα χρόνια και ένα μήνα μετά, επανέρχονται με πιο οργανωμένο σχέδιο: Από τις 7 Ιουλίου του 2012 και κάθε Σάββατο 1 με 2 το μεσημέρι ένας πειρατής θα παίρνει τη θέση του πίσω από το μικρόφωνο του Δεύτερου και θα εκπέμπει την (ράδιο)-πειρατική φρεσκάδα του και την ιδιαίτερη μουσική του άποψη. Από το ελληνικό τραγούδι στο rock, από τη jazz στην electronica, από την world music στη soul, κάθε μουσικό ιδίωμα θα βρει τη θέση του στα πλατώ του Δεύτερου Προγράμματος.
Πρόκειται για ένα ραδιοφωνικό πείραμα στο οποίο πρωταγωνιστούν νέα παιδιά που συμμετείχαν στο Εργαστήριο Παραγωγής Ραδιοφωνικής Εκπομπής του Γιώργου Φλωράκη, ένα εργαστήριο που γίνεται κάθε χρόνο στο Μικρό Πολυτεχνείο. Τα παιδιά αυτά απέκτησαν τις πρώτες ραδιοφωνικές τους εμπειρίες κάνοντας εκπομπές σε διαδικτυακούς σταθμούς (ιδίως στο Music Society) αλλά και στα FM.
Από το Σάββατο 7 Ιουλίου στη 1 μετά το μεσημέρι και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα, οι (Ράδιο)-Πειρατές θα αφιερώνουν τις εκπομπές τους στους απανταχού ερασιτέχνες! 
Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας!!!


Tο λινκ του ιντερνετικου μας ραδιοφώνου : 

Kαι ποιοί είμαστε :
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.