Headlines News :

Live βραδιές..."Στο Περίπου".

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 7:47 π.μ.


Για πρώτη φορά ο Alex Hamel επισκέπτεται την Λάρισα για να παραδώσει μια βραδιά ακουστικής rock "Στο Περίπου". Με την ακουστική του κιθάρα ο Alex υπόσχεται μια βραδιά αναμνήσεων με originals και covers των Red Hot Chili Peppers, Guns n Roses, Nirvana, Rolling stones, Elvis και πολλά ακόμα.


Ο Alex μεγάλωσε στη Μύκονο, σε μια κοινότητα διαφορετικών ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Ανατράφηκε από μια μητέρα που διδάσκει γιόγκα, κατάρτιση προσωπικού και διεξάγει σεμινάρια διαίσθηση, γεγονός που τον επηρέασε πολύ. Στα παιδικά του χρόνια στη Μύκονο, ο Alex συνάντησε παιδιά από όλο τον κόσμο, των οποίων οι γονείς είχαν επισκεφθεί τη Μύκονο κατά τη δεκαετία του 60, 70 και 80 και έμειναν στην περιοχή για πάντα.



Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, έχει εμβαθύνει μέσα στους μουσικούς κόσμους του rock and roll, hip hop, grunge, funk, blues και έθνικ μουσική. Ο ίδιος θέλησε να εξελιχθεί ως άνθρωπος και καλλιτέχνης, όταν μετακόμισε στην Αθήνα σε ηλικία 15 ετών. Εκεί συνάντησε πολλούς ταλαντούχους μουσικούς και τις εμπνεύσεις που συνεχίζουν να συμβάλλουν στις μουσικές του σκέψεις. Σπουδάζει Ψυχολογία και Θέατρο Τεχνών στο Λονδίνο.

"Εμπνέομαι διαρκώς από τους γύρω μου και την ίδια τη φύση... Ελπίζω μόνο ο καθένας να έχει τους ανθρώπους που αγαπά, στη ζωή του" δηλώνει ο ίδιος.


info:
Alex Hamel live.
Σάββατο 23 Ιουνίου 2012, 10 μμ.
"Στο Περίπου", Πατρόκλου 10, Λάρισα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.