Headlines News :

"Death of the Phantom of the Opera".

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 7:57 π.μ.

Οι OPERA CHAOTIQUE παρουσιάζουν ζωντανά την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Ενα σουρρεαλιστικο Crossover Cabaret.

 

Εν μέσω ενός φαντασμα-γορικού κυνηγητού στην ευρώπη, οι Opera Chaotique θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν για να παρουσιάσουν το πρώτο τους άλμπουμ στις 15 Ιουνίου 2012, 10 η ώρα στο Seasaw. 

Θα τα καταφέρουν άραγε;

Στα μέσα του 19ου αιώνα σε ένα σκοτεινό θέατρο στο κέντρο του Παρισιού, ο Tenorman έπαιζε το Φάντασμα της Όπερας και ο Voodoo Drummer κρουστά στην ορχήστρα. Η παράσταση κατέβηκε αμέσως!!

Το Φάντασμα της Όπερας φανερά απογοητευμένο, άρχισε να τους κυνηγάει, προσπαθώντας να καταστρέψει όλες τις παραστάσεις τους.

Έτσι δημιούργησαν τους Opera Chaotique και παρουσιάζουν πια, μια μοναδική παράσταση που συνδυάζει διαφορετικά είδη μουσικής, ένα εναλλακτικό καμπαρέ, με αφηγηματική δράση και πρωτότυπη μουσική σύνθεση, όπου εμπλέκουν στοιχεία της όπερας με την alternative pop rock, παντρεύουν μεταξύ τους αφρικάνικους ρυθμούς και την παραδοσιακή jazz blues της Νέας Ορλεάνης. Σε ένα συνδυασμό με αυτοσχεδιασμούς και στιγμιαία αλληλεπίδραση με το κοινό που ήδη κέρδισε την εύνοια του Βερολινέζικου τύπου και όχι μόνο.

Μέσα σε τρεις πράξεις ο Δον Ζουάν και η Κάρμεν, το Φάντασμα της Όπερας, ο Figaro και ο Charles Bukowski με τον Faust, μπλέκουν σε περιπέτειες και πρωταγωνιστούν σε μια σουρεαλιστική κωμικοτραγική ιστορία.
Από την Όπερα του 18ου και 19ου, στην γένεση της Τζαζ στη Νέα Ορλεάνη στις απαρχές του 1900, ως τα Βερολινέζικα Καμπαρέ της δεκαετίας του '20 και '30.

Guests:
Ανδρομάχη Βουτσά: Τραγούδι
Chrysa Anselmo: Χορός.

info:
"Death of the Phantom of the Opera".
Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, 10 μμ. 
Στο Seasaw, Λέοντως Σοφού και Βαλαωρίτου, Θεσσαλονίκη.
Είσοδος ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.