Headlines News :

Ο Σάκης Γαλατάκης στο Ζαχαροχωριό.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 8:00 π.μ.


Η διεθνούς φήμης εταιρία «Gymboree Play & Music», φιλοξενεί σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στις 7 το απόγευμα στον χώρο της (Αλ. Παπαναστασίου 62, 3ος όροφος στο κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου) τις εκδόσεις «Διάπλαση», το βιβλιοπωλείο «Σκάλα Παιδικό» και τη συγγραφέα Λένα Τερκεσίδου μαζί με τον δυναμικό ήρωα Σάκη Γαλατάκη! Η συγγραφέας, μέσα από το παραμύθι «Ο Σάκης Γαλατάκης στο Ζαχαροχωριό», θα μιλήσει στα παιδιά για την αξία της σωστής διατροφής με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι.

Στη συνέχεια η συγγραφέας θα μιλήσει στους γονείς για θέματα διατροφής και την ίδια ώρα τα παιδιά (από 2 έως 8 ετών), μαζί με ένα συνοδό τους, θα απολαύσουν ένα ιδιαίτερο – σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνα – εκπαιδευτικό πρόγραμμα απασχόλησης από τις δασκάλες του Gymboree Play and Music.

Μετά το τέλος της ομιλίας θα υπάρχει μπουφές με εδέσματα από το βιβλίο της συγγραφέως «Γευστικές συνταγές χωρίς ενοχές» και οι μικροί φίλοι, μαζί με τους γονείς τους, θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν πολλά και διαφορετικά, αποκλειστικής χρήσης, μηχανήματα/παιχνίδια, που τα βοηθούν να αντιληφθούν καλύτερα το περιβάλλον και τις κινήσεις του σώματός τους. 


info:
Ο Σάκης Γαλατάκης στο Ζαχαροχωριό. 
Σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, 7μμ.
Κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, Αλ. Παπαναστασίου 62, 3ος όροφος.
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.