Headlines News :

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στη Λάρισα

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 7:59 π.μ.


Το Σ.Μου.Θ  (Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου) και η ομάδα That’s Right, στα πλαίσια της διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2012, αναγγέλλουν με χαρά, πως το μουσικό αυτό γεγονός θα γιορταστεί και φέτος στην πόλη της Λάρισας!

Για άλλη μια φορά λοιπόν, την Πέμπτη 21 Ιουνίου, η πόλη μας θα πλημμυρίσει με μουσικές και ρυθμούς καθώς μουσικοί και καλλιτέχνες (από Ελλάδα και εξωτερικό), θα στήσουν την πιο αγαπημένη γιορτή του καλοκαιριού. Η Γιορτή της Μουσικής που γιορτάζεται σε όλη την Ευρώπη, θα γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν ζωντανή μουσική σε όλους!
Οι διοργανωτές (Σ.Μου.Θ. και That’s Right) σχεδιάζουν να στήσουν μουσικές σκηνές και παράλληλες δράσεις σε 5 σημεία της πόλης, με όσο το δυνατόν περισσότερα είδη μουσικής, σε  ένα σχεδόν unplugged σκηνικό. Ταυτόχρονα, η Ομάδα Συντονισμού απευθύνει ένα ευρύ κάλεσμα σε τοπικά μουσικά σχήματα, καλλιτεχνικές ομάδες, χορευτές, φωτογράφους και εικαστικούς, σπουδαστές, μαθητές και γενικά φίλους της μουσικής, να έρθουν με την μπάντα τους, την ομάδα τους, τη μουσική τους και κυρίως το κέφι τους, για να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή και να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με την ενεργό συμμετοχή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την πρότασή τους και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα emd.smouth.com και στο email: emd@smouth.com έως της Δευτέρα 4 Ιουνίου.
Ελάτε να γιορτάσουμε από το απόγευμα στις 21 Ιουνίου 2012 την Μουσική στους δρόμους της πόλης!


Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.