Headlines News :

21η Γιορτή Βιβλίου στο Βόλο.

Δημοσίευση από Art and City | Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 7:57 π.μ.


Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 θα ανοίξει τις πύλες της η φετινή 21η Γιορτή Βιβλίου που θα διοργανωθεί στην παραλία του Βόλου με τη συμμετοχή αρκετών βιβλιοπωλείων.

Εκεί οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις, να ξεφυλλίσουν τα βιβλία, να συζητήσουν με τους βιβλιοπώλες, αλλά και να αγοράσουν κάποιο βιβλίο το οποίο ενόψει του καλοκαιριού αποτελεί πολύτιμη «παρέα».

Η έκθεση φέτος θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιουλίου 2012. Σε αυτό το διάστημα θα είναι καθημερινά ανοικτή από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, ενώ κατ' εξαίρεση τα Σαββατοκύριακα θα τελειώνει στις 12 το βράδυ. Φέτος συμμετέχουν δώδεκα βιβλιοπωλεία και παρουσιάζουν το σύνολο της βιβλιοπαραγωγής 22 εκδοτών, καθώς και τις καλύτερες εκδόσεις επιλεκτικά δεκάδων άλλων εκδοτών του καλοκαιριού 2011 έως και τον Ιούνιο του 2012.

Για πρώτη χρονιά θα διοργανωθεί και φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα «Το βιβλίο στην πόλη των Αργοναυτών», όπου θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι, μικροί - μεγάλοι, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, ενώ οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες θα κοσμούν τα έντυπα και τις αφίσες της 21ης Γιορτής Βιβλίου.


info:
21η Γιορτή Βιβλίου στο Βόλο.
22 Ιουνίου μέχρι 9 Ιουλίου 2012.
Παραλία Βόλου. 
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.