Headlines News :

Καλοκαίρι 2012 στο Κηποθέατρο.

Δημοσίευση από Art and City | Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 7:48 π.μ.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2012.

Δόθηκε στη δημοσιότητα το οριστικό πρόγραμμα για το Καλοκαίρι του 2012 για το Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων για όλους. Έτσι απο τις αρχές Ιουνιου έως τα μέσα του Σεπτέμβρη θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορόω και πολλά άλλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του έχει ως εξής:                               
Ιούνιος 2012:
Τρίτη 19 & Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ, πραγματοποιεί την ετήσια παράστασή της. Ώρα έναρξης: 8 μμ.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012: Οι Λέσχες Πολιτισμού του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ, πραγματοποιούν την ετήσια εκδήλωσή τους με τίτλο "20ο Χορευτικό Οδοιπορικό στην Ελλάδα" με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012: Η σχολή χορού “Burn the floor” του Χρήστου Κατούνα θα παρουσιάσει το άκρως Καλοκαιρινό "DANCE  SHOW". Παρουσιάζουν οι:  Νταϊλιάνης Απόστολος, Δημηνίκου Κατερίνα.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012:  Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "Ανδρέας Τσατσαρής" του Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ παρουσιάζει την κωμωδία των Γεράσιμου Σταύρου - Ανδρέα Φραγκιά: "ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ  ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ". Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012:  Η σχολή χορού «REAL  DANCE STUDIO», παρουσιάζει την θερινή του παράσταση σε μια μαγευτική βραδιά χορού. Γενική είσοδος: 8€. Για παιδιά έως και 10 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012: Η «αρτivities» και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΒΟΛΟΥ, παρουσιάζουν την τραγωδία του ΣΟΦΟΚΛΗ "ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ", με τον Αιμίλιο Χειλάκη στον ομώνυμο ρόλο.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012: Η «Θεατρική Διαδρομή» θα παρουσιάσει την κωμωδία του Πέτρου Ζούλια "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" με πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουϊζίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Τζόυς Ευείδη, Έρση Μαλικένζου, Πάνο Σταθακόπουλο κ.α.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012: Η ομάδα «Μαγικές σβούρες» παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά «ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» του Οίλια Σαίξπηρ, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη. Γενική είσοδος: 10€.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012:  Συναυλία με τους Γιάννη  Κότσιρα και την «Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας» Βόλου με αφορμή τα 90 Χρόνια μνήμης στη Σμύρνη και με τον τίτλο «Η Σμύρνη του έρωτα».

Ιούλιος  2012:
Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012: Το «Θέατρο Αθηνά», παρουσιάζει την εκπληκτική κωμωδία του Γιώργου Θεοδωσιάδη: «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ... ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ... ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ» με τους Σπύρο Σπαντίδα, Σπύρο Πούλη, Θανάση Βισκαδουράκη και στο ρόλο της "Καλής Νεράιδας" η  Δήμητρα  Στογιάννη.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012:  Συναυλία - αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη και την Βίκυ Μοσχολιού με τους Δημήτρη Μπάση, την Γιολάντα Δαναού και την Μόρφω Τσαϊρέλη. 


Τετάρτη 4 & Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012:   Η αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών «ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ» του Nickelodeon, με 10 ηθοποιούς - χορευτές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, μια παράσταση για όλη την οικογένεια.                                                                                                                                                                         
 

Παρασκεύη 6 Ιουλίου 2012:  «ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ», σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, με 12 εξαιρετικούς ηθοποιούς. Μία φαντασμαγορική θεατρική παράσταση για παιδιά και όχι μόνο.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012: Η κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, «ΤΟ ΜΗΛΟ» μια ξεκαρδιστική κωμωδία με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών και γυναικών με τους Ναταλία Δραγούμη και Θανάση Τσαλτάμπαση.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012: «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ  ΑΤΤΙΚ», σε μουσική έρευνα και κείμενα του Λάμπρου Λιάβα και σε σκηνοθεσία - χορογραφία Σοφίας Σπυράτου. Με τους Νίνα Λοτσάρη, Ευαγγελία Μουμούρη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Άγγελο Παπαδημητρίου, Άκη Σακελλαρίου και την Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Τετάρτη 11 & Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012:  Η ξεκαρδιστική κωμωδία «ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ή ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα με τους Κάτια Δανδουλάκη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Γιάννη Τσιμιτλέλη κ.α.

Δευτέρα 16 & Τρίτη 17 Ιουλίου 2012:  Η  επιθεώρηση «ΤΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ» με τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη  Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση κ.α.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012: Συναυλία με τον Μάριο Φραγκούλη στα ομορφότερα κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου, κ.α με τίτλο: "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΤΕΡΑ".

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012: Ο "ΘΙΑΣΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ", θα παίξει για τα παιδιά την παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο: «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΨΑΡΑΣ».

Τρίτη 24 & Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012:  Η επιτυχημένη κωμωδία «Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ», σε σκηνοθεσία Δήμητρας Παπαδοπούλου & Αγγελίτας Τσούγκου, με τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Κώστα Βουτσά, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Σοφία Παυλίδου, Κώστα Αποστολάκη, Πέτρο Λαγούτη.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012: Συναυλία με τους Άλκηστι Πρωτοψάλτη – Στέφανο Κορκολη με τίτλο «ένα πιάνο, μια φωνή».

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012: Το Κ.Θ.Β.Ε, θα παρουσιάσει το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη, μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, με τον Γιώργο Αρμένη και μια πλειάδα καταξιωμένων ηθοποιών.
 
Αύγουστος 2012:
Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012: Η  κωμωδία του Ντάριο  Φο: «Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην σκηνοθεσία και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012: Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, παρουσιάζει την κωμωδία του Αριστοφάνη «ΟΡΝΙΘΕΣ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο κ.α.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012:  Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, θα παρουσιάσει την κλασσική κωμωδία του Νικολάϊ Γκόγκολ, «Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ», σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και σκηνικά κοστούμια Ελένης Δουνδουλάκη.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012: Το «Θέατρο του Νέου Κόσμου» παρουσιάζει την κλασσική Αριστοφανική κωμωδία «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Με τους Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστα Κόκλα, Γιώργο Πυρπασόπουλο κ.α.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012:  Η  5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ θα παρουσιάσει την τραγωδία του Ευριδίδη: "ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΕΝ ΑΥΛΙΔΙ" σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη. Με τους: Στέλιο Μάϊνα, Αγλαϊα Παππά, Μηνά Χατζησάββα κ.α.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012:  Συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σάκη Μπουλά, Μίλτο Πασχαλίδη και Δημήτρη Σταρόβα.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012: Το Κ.Θ.Β.Ε, παρουσιάζει την κωμωδία του Αριστοφάνη «ΙΠΠΗΣ» σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Ζουγανέλης, Τάκης Παπαματθαίου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, κ.α.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012: Το «Θέατρο του Βορρά» θα παρουσιάσει την παράσταση για παιδιά της  Ξένιας Καλογεροπούλου «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ»,  σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη και μουσική Διονύση Σαββόπουλου.
 

                                  
Σεπτέμβριος 2012:
Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012: Ο "ΘΙΑΣΟΣ  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ", παρουσιάζει μια υπέροχη παράσταση για παιδιά με τίτλο: «Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012:  Μια σύγχρονη κωμωδία των Νίκου Μουτσινά και Τζένης Διαγούπη με τίτλο «ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ», σε σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά - Ζωής Ξανθοπούλου. Παίζουν οι: Θανάσης Αλευράς, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση, Νίκος Μουτσινάς, Φωτεινή Ντεμίρη, Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Σολωμού.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012: Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, την Σοφία Σαρρή και τον Πάνο Μουζουράκη, με τίτλο: «30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ».

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012: Η πικρή κωμωδία «ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, Η επιστροφή», του Εντεν Φον Χόρβατ, με τον Γιώργο Κιμούλη, την Ταμίλα Κουλίεβα, Φαίη Ξυλά κ.α.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012: Μια ανατρεπτική κωμωδία σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη με τίτλο: «ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ» με τους Γεράσιμο Γεννατά, Ναταλία Δραγούμη, Αντώνη Λουδάρο, Άκη Σακελλαρίου, κ.α.

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012:  Η «Μικτή χορωδία», η «Παιδική Χορωδία» του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και το Μουσικό Σύνολο «Ενωδεία», θα παρουσιάσουν μουσική και τραγούδια από τον Κινηματογράφο σε διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη. Μαζί τους ο Βασίλης Λέκκας.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012: Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων του Ν.Λάρισας, θα πραγματοποιήσει μια επετειακή εκδήλωση με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012: Ο "ΘΙΑΣΟΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ", παρουσιάζει την παράσταση Καραγκιόζη για παιδιά με τίτλο «ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ».

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012:  Συναυλία με την Νατάσσα Μποφίλιου με τον τίτλο "Οι μέρες του φωτός".

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012: Ο Δ.Ο.Π.Α.Ε.Λ. σε συνεργασία με τους Πολιτιστικού Συλλόγους Βλάχων Λάρισας, θα παρουσιάσουν ήθη και έθιμα σε μια "ΒΛΑΧΙΚΗ  ΒΡΑΔΙΑ".

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012: Συναυλία με τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε μια επιτυχημένη συνεργασία.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.