Headlines News :

Ποδηλατοβόλτες...

Δημοσίευση από Art and City | Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 7:54 π.μ.


Σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου & την Τετάρτη 20 Ιουνιου 2012.

Τo γκρουπάκι Viva la bicicletta ξεκινά την Δευτέρα, όπως και κάθε Δευτέρα, στις 22.00 από την πλατεία με το δροσερό συντριβάνι (πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος) για μια βόλτα ποδηλατικής γυμναστικής εκτός πόλης στη γνωστή πίστα καρτ με τον κήπο και την πισίνα, πριν το χωριό Ελευθεραί.


Η διαδρομή μας την Δευτέρα θα είναι η εξής: πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος - 28η Οκτωβρίου - Ηρώων Πολυτεχνείου-Καρδίτσης - κλειστό γήπεδο μπάσκετ - η γνωστή πίστα καρτ με τον κήπο και την πισίνα. Εκεί φθάνουμε μέσω του ασφαλούς φωτισμένου παράδρομου της οδού Καρδίτσης. Σάκκος με πετσέτα και μαγιώ θα χρειαστεί σε όσους θέλουν να βουτήξουν στην πισίνα και να δροσιστούν από τον καύσωνα. Καλές μας βουτιές.


Επίσης ξεκινά την Τετάρτη, όπως και κάθε Τετάρτη, στις 22.00 από την πλατεία με το δροσερό συντριβάνι (πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος) για μια βόλτα ποδηλατικής γυμναστικής εκτός πόλης με προορισμό τον Πλατύκαμπο, μέσω του ασφαλούς φωτισμένου παράδρομου που καταλήγει στο Μελισσοχώρι. Από εκεί περνάμε τη γέφυρα και κατευθυνόμαστε στην πλατεία του Πλατυκάμπου. Η επιστροφή μας θα γίνει από τον ίδιο δρόμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ:
1) κέφι
2) όρεξη για γυμναστική
3) φουσκωμένα λάστιχα
4) ελεγμένα φρένα
5) φωτάκια μπρος-πίσω
6) μια εφεδρική σαμπρέλα και τα απαραίτητα για την αλλαγή της
7) το πολύ δυάδες στο δρόμο.

Πάμε σε δύο γκρουπ. Το γρήγορο πηγαίνει με ταχύτητες 20 - 35 χλμ. και το κανονικό, που είναι κατάλληλο για όλες και όλους, ότι ποδήλατο και να έχουν, πηγαίνει με ταχύτητες 15-20 χλμ, χαλαρά δηλαδή. Άτομα των Viva la bicicletta πάντα μένουν μαζί με το κανονικό γκρουπ για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.


info:
Ποδηλατοβόλτες στην πόλη.
Απο τo γκρουπάκι Viva la bicicletta.
Σήμερα Δευτέρα 18 Iουνίου 2012, 10μμ.
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, 10μμ.
Συντριβάνι Πλατείας Αγίου Βησσαρίωνα.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.