Headlines News :

13η έκθεση βιβλίου στη Λάρισα.

Δημοσίευση από Art and City | Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 7:55 π.μ.


Η καθιερωμένη πλέον μεγάλη συνάντηση πολιτισμού, η Έκθεση Βιβλίου Λάρισας ανοίγει την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Την έκθεση διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά η Ένωση Βιβλιοπωλών Λάρισας «Φίλων ο Λαρισαίος» και τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Επιστημών Λάρισας.
Η φετινή διοργάνωση προβλέπεται ιδιαίτερα πλούσια μια και συμμετέχουν τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία της πόλης εκπροσωπώντας όλους τους εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας και τους σημαντικότερους του εξωτερικού.
Αναλυτικά συμμετέχουν τα βιβλιοπωλεία ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΚΑΛΑ, ΣΚΑΛΑ παιδικό, Βιβλιογνώση, Δρυστέλλα και PROSPERUS Τσιάρας. Η Έκθεση Βιβλίου αποτελεί για την πόλη της Λάρισας σημαντικό πολιτιστικό γεγονός και έχει καθιερωθεί ως κορυφαία εκδήλωση κάθε χρόνο.
Ιδιαίτερα σημαντική προς την κατεύθυνση αυτή είναι και η συμβολή του κύριου υποστηρικτή, που είναι η εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND, αλλά και των λοιπών υποστηρικτών και των χορηγών επικοινωνίας που ενισχύουν την προσπάθεια αυτή και είναι αναλυτικά, τα έπιπλα Πρωτέας και έπιπλα κουζίνας BERLONI, το Κέντρο ξένων Γλωσσών και πληροφορικής AXON, τα φροντιστήρια ΜΠΟΖΟΓΛΑΝΙΔΗ και η εταιρία μελέτης και τοποθέτησης φωτοβολταϊκών Sun Products.
Χορηγός επικοινωνίας η ενημερωτική ιστοσελίδα onlarissa.gr.
Η επιτυχία της έκθεσης οφείλεται κυρίως στον κόσμο που την έχει αγκαλιάσει και την επισκέπτεται κάθε χρόνο. Φέτος αναμένονται περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες στη διάρκεια των 16 ημερών της λειτουργίας της.
Η έκθεση θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 20 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου και οι ώρες λειτουργίας είναι τις καθημερινές και Κυριακές από 19.00 έως 23.30 και τα Σάββατα από 10.30 έως 13.30 και 19.00 έως 23.30. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 20.00 στην Κεντρική Πλατεία.


info:
13η έκθεση βιβλίου στη Λάρισα.
Κεντρική Πλατεία Λάρισας.
20 Ιουνίου - 5 Ιουλίου 2012. 
Είσοδος Ελεύθερη.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.