Headlines News :

Ποδηλατοβόλτες 10 - 17 Ιουνίου 2012.

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 7:51 π.μ.


Ποδηλατοβόλτες από διάφορες ομάδες και γκρουπάκια, απο το κέντρο τη Λάρισας με προορισμούς εντός και εκτός πόλης:

1.Κυριακή 10/6/2012. CYCLE BY THE GREEK SEA.
Συγκέντρωση 10.15 στην πλατεία του ΟΣΕ, μεταφορά ποδηλάτων με τον προαστιακό στις 10.45 με προορισμό το σταθμό της Λεπτοκαρυάς. Χαλαρές βόλτες για μπάνιο στα καλύτερα beach bars της περιοχής και συμμετοχή στις βόλτες που διοργανώνει από Παρασκευή απόγευμα  μέχρι Κυριακή βράδυ στην ευρύτερη περιοχή το γκρουπ Viva la bicicletta (http://vivalabicicletta.com/ και www.facebook.com/groups/vivalabicicletta).


2. Δευτέρα 11/6/2012: Βόλτα ποδηλατικής γυμναστικής.

Συγκέντρωση στις 10μμ. στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος. Οργανωμένη βόλτα ποδηλατικής γυμναστικής για όλες και όλους σε δύο γκρουπ, το ένα για όλον τον κόσμο και το άλλο για γρήγορους. Πληροφορίες στα γκρουπ Viva la bicicletta, Περιφερειακοί Περιαστικοί Ποδηλάτες (www.facebook.com/groups/3pbikes) και Ποδηλάτες Λάρισας (www.facebook.com/groups/larisacyclists).


3. Τετάρτη 13/6/2012: Βόλτα ποδηλατικής γυμναστικής.
Συγκέντρωση στις 22.00 στην πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος. Οργανωμένη βόλτα ποδηλατικής γυμναστικής για όλες και όλους σε δύο γκρουπ, το ένα για όλον τον κόσμο και το άλλο για γρήγορους. Πληροφορίες στα γκρουπ Viva la bicicletta, Περιφερειακοί Περιαστικοί Ποδηλάτες, Ποδηλάτες Λάρισας.

4. Πέμπτη 14/6/2012: Βόλτα στην πόλη.

Συγκέντρωση στις 10μμ. στην κεντρική πλατεία. Πληρορίες στο www.facebook.com/bicyclelarissa.


5. Κυριακή 17/6/2012: CYCLE BY THE GREEK SEA.

Συγκέντρωση 10.15πμ στην πλατεία του ΟΣΕ, μεταφορά ποδηλάτων με τον προαστιακό στις 10.45 με προορισμό το σταθμό της Λεπτοκαρυάς. Χαλαρές βόλτες για μπάνιο στα καλύτερα beach bars της περιοχής και συμμετοχή στις βόλτες που διοργανώνει από Παρασκευή απόγευμα  μέχρι Κυριακή βράδυ στην ευρύτερη περιοχή το γκρουπ Viva la bicicletta (http://vivalabicicletta.com/ και www.facebook.com/groups/vivalabicicletta).


ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ:
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οργανώνονται αρκετές έκτακτες βόλτες, οι οποίες δημοσιοποιούνται στο facebook στα γκρουπ Ποδηλάτες Λάρισας, Viva la bicicletta και Περιφερειακοί Περιαστικοί Ποδηλάτες.
Μοιραστείτε το :

1 σχόλιο:

  1. Καμιά μέρα για να κάνει βόλτα και κανένας άλλος θα αφήσουν; Γιατί είναι τόσες πολλές ομάδες; θέλουν να μας πουν ότι έχουν διαφορετικές "ιδεολογίες"; Είπαμε για μια ποδηλατοβόλτα! μ' αυτό που γίνεται τώρα δημιουργείται καθημερινά κυκλοφοριακή συμφόρηση, άσε που με τόσα ποδήλατα δεν μπορεί να περάσει για πολλή ώρα ούτε πεζός! πείτε με κακό πείτε ότι θέλετε αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να κάνω το σταυρό μου (ως πεζός) να μη μου τύχουν τα ποδήλατα και κάνω μισή ώρα να περάσω απέναντι! Δεν είναι και λίγο ευγενικοί με τους πεζούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.