Headlines News :

H Aλίκη στη Χώρα των Χοροθαυμάτων ...

Δημοσίευση από Art and City | Σάββατο 12 Μαΐου 2012 7:48 π.μ.

Τhe Musical by “Burn the Floor”.
Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012, 9μμ.
Φεστιβάλ Πηνειού 2012.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η Παράσταση της Σχολής Χορού " BURN THE FLOOR" έρχεται να ανατρέψει όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στην πόλη της Λάρισας και να σας παρουσιάσει ένα κυριολεκτικά υπερθέαμα - μια υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αλλά πλήρως διασκευασμένη με τρόπο άκρως διασκεδαστικό και ευρηματικό. 

Μοναδικές χορογραφίες, παραμυθένια κοστούμια και αγαπημένα τραγούδια από 200 υπέροχους ερμηνευτές - χορευτές, είναι μερικά από τα μυστικά της παράστασης !!!

Η μικρή Αλίκη θα μας μεταφέρει σε μέρη μαγικά, που αγγίζουν τα όρια της φαντασίας, θα μας κάνει να αναπολήσουμε στιγμές από την παιδική μας ηλικία και έτσι απλά ένα όμορφο παραμύθι θα αρχίσει να ξετυλίγεται μπροστά στους φίλους Λαρισαίους που θα έχουν την χαρά να περάσουν 2 υπέροχες ώρες μαζί μας …!!!

Πρωταγωνιστές , θα είναι όλα τα παιδικά-εφηβικά- αγωνιστικά και τμήματα ενηλίκων της σχολής, (από 4 ετών και άνω) όπου σε συνεργασία με τους καθηγητές τους, έχουν ετοιμάσει για όλους εσάς ένα ξεχωριστό υπερθέαμα, όμοιο με παραμύθι, με απώτερο σκοπό να σας ταξιδέψουν σε ονειρικά μονοπάτια για να ανακαλύψετε το βαθύ νόημα που κρύβει αυτό το ταξίδι, το οποίο δεν είναι άλλο από τη μαγεία που μας προσφέρει ο ΧΟΡΟΣ στην εποχή που ζούμε!!! 

Αλίκη : ‘Ελλη Κοντούρη.

Αφηγητής: Νταϊλιάνης Αποστόλης.

Ερμηνευτές: Δεληγιάννης Αναστάσης, Βισβίκη Αντωνία, Έλλη Κοντούρη.

Χορογράφοι - Καθηγητές : Κατούνας Χρήστος, Κύρκου Αντιγόνη-Μαρία, Κίσσα Δήμητρα, Τσιτούρα Λάρα, Μαλλιώρα Αρετή, Νταϊλιάνη Δήμητρα, Τσιαμμάγκα Ελένη, Γκαλτσίδης Στας, Σαίτη Αλεξάνδρα - Ιωάννα, Παπαδοπούλου Αλίκη.

Παραγωγή- Σενάριο - Σκηνοθεσία : Κατούνας Χρήστος.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.